Våre tjenester

SOLID RØRLEGGERSERVICE AS
Varmeanlegg

Varmeanlegg

Varmeanlegg benyttes til oppvarming i næringsbygg og boliger. Det anvendes ulike energikilder til oppvarming av bygninger. Det kan være luft, vann, biobrensel, gass, olje, strøm eller sol. Det mest vanlige er vannbårent anlegg, hvor det er vann som er varmebæreren.

Tette rør

Tette Rør

Går ikke vannet ned i vasken? Kommer det kloakk eller vann opp av slukene? Da er det nok et rør som er tett. Dette kan vi hjelpe deg med. Vi vil finne det tette røret og spyle med en kraftig stråle på problemet.

 

Lekkasje vannrør

Lekkasje på vannrør/avløpsrør

Dersom det suser i rørene, vannet er misfarget, det er dårlig trykk på vannet eller fuktig grunn i området hvor vannledningen ligger kan dette indikere på lekkasje. Mistenker du at du har en lekkasje er det viktig at du kontakter en autorisert rørlegger. 

Omlegging av rør

Omlegging

Trenger du hjelp til å legge om rørene kan vi være behjelpelig med dette. Vi kan hjelpe deg med omlegging og utbedring av skjulte lekkasjer. Vi har kompetansen som trengs! Vi kan hjelpe deg å bygge ditt drømmekjøkken eller ditt drømmebad.

Reperasjon / bytte av blandebatteri

Reparasjon / bytte av blandebatteri

Mange leverandører krever at en rørlegger gjør jobben med å bytte blandebatteri, selv om dette er noe mange klarer selv. Garantien gjelder kun hvis det er en leverandør som har utført arbeidet. Vi hjelper deg å bytte blandebatteri på kjøkkenet, badet eller dusjen!

Vannkran kraner

Kraner

Ønsker du deg en ny kran på badet eller kjøkkenet, eller har du en kran som drypper? Vi kan hjelpe deg med dette. Når en ny servantkran skal monteres i din bolig er det viktig å tenke på kvalitet, form, funksjon, og ikke minst helhetsintrykket. Det er viktig å finne en som passer ditt hjem og behov.

 

Varmtvannsberedere

Varmtvannsberedere

Det er en rekke ting man skal tenke gjennom når det kommer til valg av varmtvannsbereder. Det skal være nok varmt vann til boligens behov, og valget av varmtvannsbereder kan påvirke strømregningen i stor grad. Vi kan hjelpe deg med å finne en varmtvannsbereder som er tilpasset ditt behov.

Har du spørsmål, eller behov for våre tjenester?
Ring oss eller send en epost!

Nøkkelord; Solid Rørleggerservice, rørlegger, blandebatteri, kraner, varmtvannsberedere, varmeanlegg, tette rør, lekkasje, vannrør, avløpsrør, omlegging, Drøbak, Akershus. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle