Om oss

SOLID RØRLEGGERSERVICE AS

Solid
Rørleggerservice AS

Solid Rørleggerservice AS holder til i Drøbak, ble etablert 2015 av Robert Haukland. Robert ble ferdig utdannet rørlegger i 2002, og har vært i faget siden den gang. 

Oppdragsområder som vi tar på oss er i Folloregionen, Oslo og Oslofjordområdet. Vi tar på oss det meste innen VVS-arbeid, både små og mellomstore oppdrag (store), til konkurransedyktige priser. Har også gode samarbeidspartnere innen håndverksyrket som er våre medspillere.

Solid Rørleggerservice AS påtar seg det meste innen rørleggerfaget. Vi er opptatt av å gi våre kunder god service. Vi har kompetansen, erfaringen og kunnskapen! Vi sitter med bred faglig kompetanse og erfaring innen rørleggerfaget, og holder oss oppdatert på nye lover og regler innen faget. Og dette ønsker vi å formidle til deg som kunde.

Vi ønsker å bidra til at du får et resultat som du alltid vil være fornøyd med!

Om oss Solid Rørleggerservice AS

Nøkkelord; Solid Rørleggerservice, Robert Haukland, Drøbak, Oslo, Follo, rørlegger, VVS, service, kompetanse, resultat, håndverker, fagmann.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle