Kraner

SOLID RØRLEGGERSERVICE AS

Kraner
Solid Rørleggerservice AS

Ønsker du deg en ny kran på badet eller kjøkkenet, eller har du en kran som drypper? Vi kan hjelpe deg med dette. Når en ny servantkran skal monteres i din bolig er det viktig å tenke på kvalitet, form, funksjon, og ikke minst helhetsintrykket. Det er viktig å finne en som passer ditt hjem og behov.

Solid Rørleggerservice AS påtar seg det meste innen rørleggerfaget. Vi er opptatt av å gi våre kunder god service. Vi har kompetansen, erfaringen og kunnskapen! Vi sitter med bred faglig kompetanse og erfaring innen rørleggerfaget, og holder oss oppdatert på nye lover og regler innen faget. Og dette ønsker vi å formidle til deg som kunde.

Vi ønsker å bidra til at du får et resultat som du alltid vil være fornøyd med!

Om oss Solid Rørleggerservice AS

Nøkkelord; Solid Rørleggerservice, Robert Haukland, Drøbak, Oslo, Follo, rørlegger, VVS, service, kompetanse, resultat, håndverker, fagmann.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle